Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το NieR Re[in]carnation στη Δύση (trailer)

Η Square Enix ξεκίνησε την διαδικασία προεγγραφών για την κυκλοφορία του NieR Re[in]carnation σε Google Play και App Store για την επερχόμενη κυκλοφορία του στη Δύση.

Παράλληλα, μαζί με το pre-registration η εταιρεία έκανε διαθέσιμα τα rewards που θα λάβουν οι συμμετέχοντες, μαζί και ένα νέο trailer για το παιχνίδι. Όπως παρουσίασε η Square Enix για κάθε milestone από προεγγραφές που θα ολοκληρώσουν οι χρήστες θα λάβουν ως δώρο in-game gems για να τα χρησιμοποιήσουν μέσα στο store.

Το NieR Re[in]carnation είναι ένα παιχνίδι με δημιουργό τον Yosuke Saito, γνωστό παραγωγό σε αρκετά video games της Square-Enix, όπως NieR: Automata, Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, Star Ocean: First Departure και Valkyrie Profile: Lenneth. Στο νέο RPG έχετε το ρόλο ενός κοριτσιού, που ξυπνάει σε ένα πέτρινο δάπεδο και οδηγούμενη από ένα πλάσμα, θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες της και να ανακτήσει ό,τι έχασε.

Το NieR Re[in]carnation είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιαπωνία σε Google Play και App Store.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*